Blogg

För Luleå-företaget Din Förlängda Arm är personlig assistans något mycket personligare än en affärsidé. Det är ett kall och det är en passion. Så när det gällde att välja digital väg framåt var det självklart ett personligt val som visade sig vara rätt väg mot mindre tidsåtgång för administration – och mer tid för omtanke.
Läs mer
En av de mest efterlängtade funktionerna - möjlighet att skicka in assistansräkningen (FK3057) digitalt direkt från Coordinare - blir verklighet i och med att Försäkringskassan lanserar tjänsten E-RÄK under våren 2022.
Läs mer
EU:s visselblåsardirektiv (EU 2019/1937) ger stärkt skydd för den som slår larm om missförhållanden på en arbetsplats, samt ställer krav på en intern visselblåsarfunktion.
Läs mer
Assistenter kan tilldelas behörighet att skapa och redigera enskilda kunders assistansschema och grundscheman.
Läs mer
Anordnare har möjlighet att låta assistenter se kundens schema i Coordinare. Så här hittar du det!
Läs mer
Coordinares schemavyer kan anpassas för alla förutsättningar och skärmar
Läs mer
Ren Assistans växer med flera nya kunder. Vi har pratat med en av grundarna, Robert Romanowski.
Läs mer
Vyn rapporteringsstatus ger en fullständig överblick över assistenternas rapportering. Med den inbyggda påminnelsefunktionen går det snabbt och lätt att påminna de assistenter som inte slutfört periodens rapportering.
Läs mer
Med anledning av pågående Corona-pandemi finns det stor risk att ovanligt många assistenter behöver sjukskriva sig inom en nära framtid, samtidigt som assistansberättigades behov av assistans inte kommer att minska. Detta kan leda till akut personalbrist. Med Coordinare blir det lätt för assistansanordnare att tillfälligt hyra in personal från externa företag.
Läs mer
Vid användning av Coordinare i mobil enhet (mobiltelefon/surfplatta) rekommenderar vi att man lägger till webbsidan på enhetens startskärm. Detta gör man genom att surfa in till Coordinare med mobilens webbläsare (vi rekommenderar Chrome).
Läs mer